Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

Svi na stadionu su plakali i molili se, umalo izbjegnuta velika tragedija

New York Yankees
Foto: YouTube screenshot
21.09.2017.
u 15:48

Igrač je palicom opalio loptu koja je ogromnom brzinom od gotovo 200 kilometara na sat pogodila djevojčicu.

Velika tragedija srećom nije se dogodila na jučerašnjoj bejzbol utakmici u New Yorku između domaćih Yankeesa i Minnesota Twinsa, no na zaprepaštenje igrača i gledatelja malo je nedostajalo da svjedoče strašnom događaju.

U jednom trenutku domaći igrač Todd Frazier palicom je opalio loptu koja je ogromnom brzinom od gotovo 200 kilometara na sat pogodila djevojčicu koja je na tribini bila u društvu bake i djeda. Susret je odmah prekinut jer djevojčica je krvarila. Mnogi gledatelji, ali i igrači u nevjerici su promatrali što se događa, plakali su i molili se.

Frazier je bio u potpunom šoku, kleknuo je, a video jasno prikazuje koliko mu je bilo teško gledati metež koji je nastao među gledateljima koji su nastojali pomoći nesretnoj djevojčici.

 

- U tim trenucima sjetio sam se svoje dvoje djece. Nadam se da će djevojčica biti u redu. Još jednom se pokazalo kako bi stadioni trebali imati zaštitnu mrežu baš na svim dijelovima tribina - poručio je Frazier. 

Djevojčica je na kraju je prevezena u bolnicu, a susret je nastavljen.

Komentara 14

ZL
zlako
17:14 21.09.2017.

Bože ozdravi djevojčicu.

DU
Deleted user
17:13 21.09.2017.

svaka cast... amerikanci uvijek mole...i to javno

VI
Vito
08:05 22.09.2017.

Svi na stadionu su plakali i molili se, umalo izbjegnuta velika tragedija :::::::::: Znači da je djevojčica mrtva. __ U suprotnom bi pisalo : Svi na stadionu su plakali i molili se, izbjegnuta velika tragedija ::: Tragedija može biti ili ne biti. __ Ovaj naslov je jedank pitanju: "što bi bilo kad bi krava imala muda?" __

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije