Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko pojačanje

Svi hvale Özila: Ima sve što navijač želi vidjeti

Mesut Ozil
PA/Pixsell
02.10.2013.
u 11:07

– Jednostavno ga je pronaći na terenu i već se dobro razumijemo. Asistirao mi je za gol, zna napraviti pravu stvar u pravom trenutku

Mesut Özil zadnjeg je dana prijelaznog roka napustio Real i prešao u Arsenal, a već sad se vidi da će to biti odličan posao topnika. Nijemac je i jučerašnjoj utakmici protiv Napolija oduševio, u pobjedi 2:0 sudjelovao je prekrasnim golom i asistencijom. Zbog toga ga svi hvale.

– Özil je bio nevjerojatan. Ima sve što navijač želi vidjeti, sjajno je surađivao sa suigračima, dodavao, pucao. Imali smo sreće što smo ga doveli, brzo se prilagodio – rekao je trener Arsene Wenger, a pohvalio ga je i suigrač Giroud kojem je Özil namjestio gol.

– Mesut je bio posebno dobar. Jednostavno ga je pronaći na terenu i već se dobro razumijemo. Asistirao mi je za gol, zna napraviti pravu stvar u pravom trenutku. Ovo mu je prvi gol, ali je puno dokazao. Za nas je pravo pojačanje.

>>Bjelici veliki bod kod Zenita, Özil briljirao protiv Napolija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije