Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački sportovi

Svi govore o spektakularnom nokautu Zelga Galešića

Deron Williams
Foto: AFP
1/2
09.05.2012.
u 13:07

Galešić je pobijedio spektakularnim nokautom, "letećim koljenom" koji možete pogledati u našem videu

Zelg Galešić, 33-godišnji Puljanin, ovoga je vikenda za samo 34 sekunde pobijedio Dougha Marshalla na trećem izdanju Super Fight Leaguea u New Delhiju. Galešić je pobijedio spektakularnim nokautom, "letećim koljenom". Nakon toga dao je svoj prvi intervju za Fight Site.

Bio je to još jedan meč u tvom stilu? Ili “ubiješ” ili “pogineš”…

– Tako je ispalo. Zapravo je sve ispod jedne minute u mom stilu. Naravno da sam zadovoljan ishodom i kako je prošla borba.

 Koji je bio taktički plan uoči meča?

– Da budem potpuno iskren, brinuo sam se malo zbog njegove hrvačke prošlosti. Bojao sam se da bi mi rano u meču mogao ući u noge i da bih se možda naći u situaciji da se konstantno branim. No, to se nije dogodilo.

 No, Marshall je u jednom trenutku išao na rušenje?

 – Da, pokušao me srušiti, no uspio sam se obraniti. Nakon toga smo se upustili u razmjenu, pogodio sam ga dobro koljenom u jetra i shvatio da ga je to ispuhalo. Krenuo sam odraditi posao do kraja i pritisnuti ga u tom trenutku. To mi se isplatilo.

 Nokaut letećim koljenom bio je spektakularan…

– Riječ je o uvježbanom potezu i to nije neki lucky punch. Obično kada nekoga stisnete uz žicu, on se spašava spuštanjem u noge. Tada su koljena izuzetno efikasna. Ovaj put se dogodilo da sam ga pogodio u špic brade i da je nokaut bio jako efektivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije