Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biramo Miss Sporta

Svestrana Megi plesom je stigla do atletike

Megi Risek
Foto: Direkcija izbora
1/8
02.03.2017.
u 15:23

Osim što trči kratke dionice, Megi studira na Kineziološkom fakultetu

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama, koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom.

Danas predstavljamo Megi Risek (22) koja se odlučila na zanimljiv put do aktualne sportske karijere.

Plesala je akrobatski rock ‘n’ roll punih osam godina, da bi se prije godinu dana odlučila na atletiku. Trči kratke dionice od 100 i 200 metara, a napredak koji je pokazala potpuno je zadovoljava.

Foto: Direkcija izbora

– Osobni rekord na 100 metara mi je 12,9 sekundi, a istrčala sam ga na pojedinačnom prvenstvu na kraju sezone – rekla nam je Megi i dodala da, osim što se bavi atletikom, studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Ostale kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije