Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI EP

Švedskoj bronca, Crna Gora ostala bez medalje

Crna Gora - Švedska
Slavko Midžor/PIXSELL
21.12.2014.
u 20:00

Junakinja pobjede bila je švedska vratarka Johanna Bundsen.

Rukometašice Švedske, naše suparnice u kvalifikacijama za SP, osvojile su brončanu medalju na europskom prvenstvu kojem su domaćini bili Hrvatska i Mađarska. U susretu za treće mjesto, u Budimpešti, pobijedile su Crnu Goru sa 25:23.

Junakinja pobjede bila je švedska vratarka Johanna Bundsen koja je tridesetak sekundi prije kraja obranila sedmerac Katarini Bulatović, a prije toga još nekoliko udaraca Crnogorkama koje nisu uspjele obraniti naslov od prije dvije godine kada su u finalu, u Beogradu, pobijedile Norvešku.

Ključni pogodak za Šveđanke postigla je Anna-Maria Johansson koja je iskoristila jedno "izletanje" iz obrane Crnogorki. Kroz "rupu" u obrani lagano je prošla i postigla 25. pogodaka za svoju reprezentaciju.

Švedskoj je ovo druga medalja na velikim rukometnim natjecanjima. Prije četiri godine bile su srebrne na EP. Crna Gora ostala je na dvije medalje, na zlatu sa EP-a i srebru sa OI.

>>Norvežanke i Španjolke u finalu Europskog prvenstva

Komentara 1

BU
bugatti
22:01 21.12.2014.

Zgodne Norvezanke - a isto tako i igraju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije