Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Švedska izgubila od Čilea, a Južna Koreja od Sjeverne Irske

Švedska - Čile
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.03.2018.
u 21:39

Kosovo je u Francovilleu slavilo protiv Madagaskara s 1-0 golom Edona Žegrove (47)

Sudionici Svjetskog nogometnog prvenstva Švedska i Južna Koreja izgubili su u prijateljskim utakmicama igranim u subotu. 

Šveđani su kod kuće izgubili od Čilea s 1-2, a pobjednički gol za Južnoamerikance zabio je Marcos Bolados u zadnjoj minuti susreta. Čileanci su u 22. minuti poveli sjajnim golom Artura Vidala, a samo minutu kasnije izjednačio je Ola Toivonen. 

Švedska - Čile
1/18

Južna Koreja je izgubila također 1-2 na gostovanju u Belfastu kod Sjeverne Irske. Chang-Hoon Kwon je doveo goste u vodstvo u 7. minuti, ali su uporni Irci preokrenuli pogocima  Min-Jae Kima (20) u vlastitu mrežu i debitanta Paula Smytha u 86. minuti. 

U ostalim susretima Armenija i Estonija su u Erevanu odigrali 0-0, dok je u Tbilisiju Gruzija nadjačala Litvu s 4-0 golovima Giorgia Papunashvilija (15), Giorgi Kvilitaie (23), Valeri Kazaishvilija (31) i Giorgi Chakvetadzea (40). 

Rumunjska je pobijedila u gostima Izrael s 2-1. Tommer Hemed (60) je bio strijelac za Izraelce, a potom su Nicolae Stanciu (64) i Marius George Tucudean (82) donijeli pobjedu Rumunjima. 

Kosovo je u Francovilleu slavilo protiv Madagaskara s 1-0 golom Edona Žegrove (47). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije