Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEDRAN JEŠE

''Sve mi je krenulo po zlu kada su likvidirali Pokrovca''

'23.12.2009., Zagreb, Dom sportova, osmina finala turnira Kutija Sibica 2009., utakmica izmedju nogometne akademije Maric - Powerade i Fortuna Promotionplay. Vedran Jese. Photo: Luka Klun/PIXSELL'
'Luka Klun/PIXSELL'
07.01.2010.
u 08:15

- Iz Dinama sam otišao u bogati švicarski Thun i, zamislite, klub bankrotira. U Izraelu nisu sa Švicarcima pronašli interes i sad igram u Sarajevu - kaže Ješe.

Zlatko Kranjčar vidio ga je kao hrvatskoga nogometnog reprezentativca. Turnir u Hong Kongu ostat će jedina dva nastupa Vedrana Ješe (28) za kockaste. U sljedeće četiri godine Vedran Ješe je potpuno nestao. Jedno se vrijeme kao trakavica provlačio njegov raskid veze s popularnom RTL-ovom voditeljicom Tatjanom Jurić.

Kuže me izbrisao

– O tome nemam što reći. Bilo je davno – počeo je Vedran Ješe.

Ali, bilo je nekih nekorektnih izjava u medijima.

– Zbog svega toga tri godine nisam razgovarao ni s jednim hrvatskim novinarom. A jedino je istina da sam se s Tatjanom Jurić razišao korektno.

No, nakon odlaska iz Hrvatske Ješi se nogometno izgubio trag.

– Sve je nizbrdo krenulo kada su ubili mog nogometnog zastupnika Dinu Pokrovca. Naime, s njim nisam potpisao ugovor, bio je iznimno pošten i korektan prema meni pa to i nije bilo potrebno. No, nakon toga se više o meni nitko nije brinuo.

Možda nakon Pokrovca nitko više nije želio raditi s vama. Jer, ipak je riječ o čovjeku iz sumnjiva miljea?

– Ne znam, ali kažem da nisam imao prema njemu nikakvih potraživanja niti on prema meni.

Kada su Pokrovca likvidirali, ni Josip Kuže više nije Ješu stavljao u momčad Dinama.

– Ne želim to dovoditi u vezu, ali nisam želio sjediti na klupi. Otišao sam u Inter, pa se pojavio Thun, koji se borio za ulazak u Ligu prvaka.

No, ni u Švicarskoj nije bilo sreće i uspjeha.

– Nisam se odmah izborio za mjesto u momčadi, nakon toga su me posudili u Izrael, a u međuvremnu je Thun bankrotirao. To se samo meni može dogoditi, da propadne klub u Švicarskoj. Očito sam se negdje zamjerio sreći.

HNL malo bolji

Danas sreću traži u Olimpiku iz Sarajeva, novom prvoligašu.

– Bilo mi je najvažnije da igram, ponuda iz Sarajeva bila je korektna. Nije to velik novac, no zadovoljan sam. Kada bih usporedio HNL i Premierligu BiH, tada bih rekao da je gornji dom ovdje podjednak HNL-u, samo bi Dinamo i u BiH odskakao.

Ključne riječi

Komentara 2

OH
ohoho
08:33 07.01.2010.

odi u istru tamo im treba dobar stoper...

JM
Jean-Michel_Nicolier
10:11 07.01.2010.

Kaže Ješe: \"To se samo meni može dogoditi, da propadne klub u Švicarskoj.\" Kako li su samo bankrotirali ako im je on bio jedini na plaći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije