Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slaven belupo - cibalia 1:1

Svakomu po bod, sretnom ocu Kresingeru igračka

Drago Papa Josip Milardović
Josip Maljak/PIXSELL
05.12.2009.
u 17:35

Slaven Belupo u vodstvo je doveo Csizmadia, a izjednačio je, također nakon udarca glavom, Tomić.

Slaven Belupo i Cibalia odigrali su 1:1 u utakmici u kojoj je u središtu pozornosti bio Dino Kresinger. Prije početka dvoboja tom donedavnom igraču Slavena Belupa, a sada Cibalije, koji je ovih dana postao sretni otac, u ime koprivničkog kluba dar (plišanu igračku) uručila je Draženka Lesar, a čestitkama su se pljeskom pridružili i gledatelji na Gradskom stadionu.

Obje momčadi krenule su oprezno u susret u kojem je prvi ozbiljniji napad izvela Cibalia u 8. minuti, kada je Radotić pucao iskosa, a Pelin loptu odbio u korner. Slaven Belupo ubrzo izjednačuje igru te je zaredao s nekoliko napada, ali bez uspješne završnice.

Najbolje prigode za vodstvo propustili su Vojnović i Vručina polovicom prvog dijela igre, kada je obrana gostiju u obje situacije otklonila opasnost. I onda napokon vodstvo farmaceuta u sudačkoj nadoknadi vremena. Maras je izveo slobodan udarac iskosa sa 30 metara i ubacio loptu pred vrata Vinkovčana, gdje je najviši bio Mađar Csizmadia i glavom pogodio za 1:0. Odmah na početku nastavka Cibalia izjednačuje rezultat. Milardović je u 47. minuti izveo slobodni udarac, a na visoku loptu najbolje je skočio Tomić i glavom svladao vratara Pelina.

Nekoliko minuta poslije Vručina je odlično prošao lijevom stranom te ubacio za Vojnovića, koji je previše "razmišljao" i vrlo dobra prilika otišla je u nepovrat. U 61. minuti još jedna dobra prigoda za Slaven Belupo. Vručina se našao potpuno sam pred Antolovićem, koji je sjajno reagirao i spasio svoja vrata.

Dvije minute poslije Parmaković je također bio u izvrsnoj prilici, ali ovaj se put istaknuo vratar Pelin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije