Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA
Povratak na članak

Šutalo: Derbi i dug put su utjecali na nas; Ivanušec: Napravit ćemo korekcije i bit će bolje

- Prvih 10 minuta smo kontrolirali utakmicu, a onda smo pali. U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji. Nismo uspjeli zabiti, ali imamo se čemu nadati u Maksimiru - istaknuo je Šutalo.

Komentari 5

FR
freeshooter
23:52 16.08.2022.

Jako je bilo očito...mi energetski i trkački nismo bili pravi, uz taj daleki put i nezahvalan teren, pa time nismo niti imali svoju pravu igru...no nema dvojbe, u Zagrebu to prolazimo, sve će biti drugačije...ove godine se LP igra u Maksimiru...ale ale dinamo ale...

VL
ZG
Zeljko Grabar
23:48 16.08.2022.

Bilo bi bolje da vi u odbrani pocnete malo igrati a ne komentirati, jer kako ste igrali u prvom poluvremenu je sramota da nosite Dinamov dres. Recimo iskreno; igrali smo ponovo kalkulantski i kukavicki a sve vise na vidjelo dolazi tko vrijedi a tko ne zasluzuje dres. Sreca je sto je prica o velikoj norveskoj momcadi vidjena pa sad mozete ocekivati lahki prolaz u ligu prvaka, uz uvijet da Ljubicic ne pliva na beku, da Petkovica stavite u momcad tek 2 minute prije kraja utakmice ako budete vodili sa najmanje 3 razlike a da Orsic odmah od sutra pocne trenirati kako pogoditi protivnicki gol, Dobro smo na svu srecu prosli i nadam se kao trijezan Dinamovac da cemo proci ovaj play off. Sad samo jos da pricekamo sliku Hajduckog razumjevanja nogometa pa da onda pocnemo stvarno govoriti koliko vrijedi S HNL.

VL
JU
juma
23:42 16.08.2022.

Norvežani su se ispuhali u prvom poluvremenu, mislim da su pretrčali 7 km više od naših. Zato je u nastavku Dinamo lako držao ravnotežu, dok su oni sve više griješili. Šteta za one dvije prilike, ali u Zagrebu bi Dinamo morao proći dalje.

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:24 17.08.2022.

Dinamo jeste li shvatili razliku izmedu vas i Bode?ili niste..oni imaju stil igre kratak pas i vertiala prema naprijed vi nemate stil igre vi imate improvizaciju..2 ili 3 sablone koje se dese sporadicno..kupujete igrace bez ikakvog smisla

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.