Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dežela na nogama

Susjedi se nabrijavaju za kauboje: 'Zgrabite priliku, Slovenci!'

dragan gajić
Antonio Bronić/Pixsell
26.01.2013.
u 15:20

Zaigrati bi mogao čak i slovenski ponajbolji igrač Dragan Gajić kojega muči ozljeda.

Mediji u susjednoj Sloveniji zagrijavaju atmosferu uoči današnjega ogleda (19 sati) sa Hrvatskom u kojem će se odlučivati o novom vlasniku svjetske bronce. Pa tako Delo piše:

\"Ako su Slovenci bili razočarani porazom u polufinalu od Španjolske, što tek reći za Hrvate. Najviše su pokazali na ovom prvenstvu, mljeli sve protivnike, a protiv Danaca su bili nemoćni. Kapetan Igor Vori jedva je zadržavao suze, izbornik Slavko Goluža imao je knedlu u grlu...\", piše Delo.

Taj slovenski list ističe da je njihova reprezentacija u prednosti uoči današnjega ogleda jer je za nju i ulazak među četiri najbolje momčadi već uspjeh i njih je poraz u polufinalu manje potresao. Također, ističe Delo, Slovenija je imala tri sata više za regeneraciju, a izbornik Boris Denič ima i veći izbor igrača na raspolaganju.

\"Za Sloveniju će možda igrati i ozlijeđeni Dragan Gajić, koji ovakvu utakmicu ne bi propustio nizašto na svijetu, a imat će naši igrači i veću potporu na tribinama, više od 300 navijača.\", otkriva Delo i naglašava da su dva velika slovenska uspjeha vezana za Hrvate.

Na EP-u 2000. pobijedili su nas u utakmici za peto mjesto i izborili Olimpijske igre u Sydneyu. Četiri godine kasnije Slovenci su nas pobijedili u polufinalu EP-a kojemu su oni bili domaćini.

\"Da je netko Deničevim dečkima prije dva tjedna ponudio utakmicu za treće mjesto s Hrvatima, objeručke bi to prihvatili. Zato, vrijeme je da zgrabe tu priliku!\", završava Delo.

Komentara 6

Avatar EUJ-
EUJ-
16:07 26.01.2013.

Golmani slovenske europske repke Škof i Prošt moraju danas zaključati naša vrata i mrežu slično kao što to rade EU pristupna komisija jer onda če malo toga balkanskog ulaziti ili če ulaziti sporo, traljavo i nespretno i mogli bi tako mi Slovenci doči do bronce.

VL
????
16:17 26.01.2013.

Doći ćete do bronce iz jednostavnog razloga kaj mi imamo bolnicu, ozlijeđeni Vuković i Vori, Lacković i Štrlek otprije i bolesni Duvnjak i poluzdravi Bičanić. Vanjska nam je linija spala samo na Kopljara, Mandalinića i Stepančića koji će morati igrati svih 60 minuta.

KL
kukuriku Les Miserables
17:07 26.01.2013.

26.01.2013. u 16:07h EUJ- je napisao/la: cccc _______________ Slovenska reprezentacija je jako dobra no njen uspjeh je četvrto mjesto. Alpsko srpski gastarbajter otadžbinsko hendikepiran Janez/Jovan će navijati za slovence jer su ga tako naučili deda i ćale. Poraz slovenaca neće biti i njegov poraz jer njegovi i nisu igrali na prvenstvu??! Balkanček istočnjački,nemoj razbiti "kompjutor" čitajući ove retke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije