Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zamjera igračima

Sušić: Žao mi je zbog ove generacije, ali ispali smo od bolje momčadi

safet sušić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.06.2014.
u 03:41

- Poslije ovog poraza teško je motivirati igrače da daju maksimum. Naša obaveza je da se časno oprostimo, da ostavimo dobar dojam

Nogometaši BiH poraženi su od Nigerije 1:0 i već nakon dva kola ispali su sa Svjetskog prvenstva. Tako se baš i nisu proslavili u debitantskom nastupu na Mundijalu, ali njihov izbornik Safet Sušić nije bio previše razočaran.

- Sve u svemu, mislim da treba čestitati Nigeriji. Stvarali su šanse, igrali su dobro i imali su više sreće od nas i zasluženo su pobijedili. Izgubili smo od bolje momčadi. Znali smo da će biti teško, ali ipak su nas iznenadili, koliko su brzi i okretni. Zasluženo su drugi na ljestvici, rekao je Sušić i dodao:

- Poslije ovog poraza teško je motivirati igrače da daju maksimum. Naša obaveza je da se časno oprostimo, da ostavimo dobar dojam. Šteta za ovu generaciju što se ovako brzo oprašta od SP, ali nemam im što zamjeriti. Trčali su, borili se, stvarali šanse.

Nije se želio vaditi na spornu situaciju...

- Nisam vidio snimku, ali rekli su mi da nije bilo zaleđe. Nije ovo prvi put na SP-u da suci griješe, ali ne bih sad o tome, zaključio je 'Pape'.

>>Nigerija pobijedila BiH 1:0, sudac teško oštetio 'zmajeve'

>>Evo kako je sudac teško oštetio BiH i izbacio ju sa SP-a

Ključne riječi

Komentara 14

GU
GunsGhetto
06:48 22.06.2014.

ovako govori veliki sportaš i pravi trener. Premda jesu evidentno bili oštećeni ne traži nikakav alibi za svoju slabu partiju

KO
kompjuter
08:02 22.06.2014.

pa ovaj sušić pojma nema,nezamjera igračima,pa oni su najveći krivci jer ovako nezaentirisirano igrati na prvom svj.prvenstvu graniči sa ludošću,šetali se po terenu,hahahhahaha,ko je onda lud

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:21 22.06.2014.

možda i jesu bili oštećeni ali nigerija je bila bolja.i inače afrički nogometaši su potpuno tjelesno nadmoćni svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije