Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
platinijev teklić

Surkis prijeti i zastrašuje, a podmićivao Uefina suca

Skupština HNS-a (1)
Jurica Galoić/Pixsell
12.03.2013.
u 20:00

Surkisov klub, Dinamo iz Kijeva, bio je izbačen iz Europe na dvije godine nakon što je on pokušao podmititi suca u Ligi prvaka

Možda je Michel Platini ipak trebao više voditi računa o tome koga nam šalje kao fantomsku prijetnju – zar Grigorija Surkisa, dužnosnika koji je svojedobno bundama pokušao podmititi suca u Ligi prvaka!? Zamislite, njegov klub, Dinamo iz Kijeva, zbog toga je bio izbačen iz Europe, a mi bismo mu se, kad se pojavi u Zagrebu, trebali klanjati!?

Uostalom, premijer Zoran Milanović nedavno nije želio ugostiti ni moćnoga šefa ruskoga Gazproma, mnogo značajniju facu od Surkisa, pa zašto bi onda Platinijevu tekliću prostirao crveni tepih? Još je manja vjerojatnost za to nakon Platinijeva prosinačkoga \"peglanja\" Vlade i nogometnog saveza na svečanoj akademiji HNS-a...

Na kakvim temeljima počiva Platinijeva Uefa dovoljno govori i status koji tamo uživa Grigorij Surkis, ponavljamo – ponuđač mita Uefinu sucu u Uefinu natjecanju. Formalno, Surkis je u Uefi nadređen izvršnom predsjedniku HNS-a Damiru Vrbanoviću, kao predsjednik Komisije za nacionalne momčadi. U njoj su, uz Vrbanovića, Srbin Zoran Laković, Francuz Willy Sagnol, a dopredsjednik je Španjolac Angel Maria Villar.

Osim toga, Surkis je i zamjenik predsjednika Komisije za stadione i sigurnost, prvi do Františeka Laurineca. Treći potpredsjednik te komisije je Elvedin Begić iz BiH.

Na kraju, ako ste sumnjali, Surkis je i član Platinijeva Izvršnog odbora. Doajen, zaslužnik, poštenjačina!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar jebb
jebb
20:23 12.03.2013.

Surkis se opametio, ne nudi vise bunde nego "hard cash". Tako su i Evropsko Prvenstvo dobili.

OB
-obrisani-
20:28 12.03.2013.

Možda je Michel Platini ipak trebao više voditi računa o tome koga nam šalje kao fantomsku prijetnju – zar Grigorija Surkisa, dužnosnika koji je svojedobno bundama pokušao podmititi suca u Ligi prvaka!? Zamislite, njegov klub, Dinamo iz Kijeva, zbog toga je bio izbačen iz Europe, a mi bismo mu se, kad se pojavi u Zagrebu, trebali klanjati!? >>>> I taj prijeti svom hrvatskim klubovima i repki izbacivanjem.....Fuj

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:54 12.03.2013.

Bravo za Milanovica i Zeljca,.....hahhaaa,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije