Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoćni talijan

Šurjak: Rejin status nije upitan

'sport-25.10.2009.,Split,Hrvatska  -povratak nogometasa hajduka nakon gostovanja i poraza od karlovca prosao je bez incidenata ,nitko od torcidasa nije se pojavio da ih doceka, na slici trener edurdo
'Leonard Nincevic/VLM'
26.10.2009.
u 10:47

- Što tu trener može, jedino što mu je bilo preostalo je da uđe u igru - kazao je Ivica Šurjak nakon Hajdukova poraza od Karlovca.

Skupocjeni talijanski strateg Edoardo Reja, koji po sezoni prima 350 tisuća eura, za sada je pošteđen od kritika klupskog vodstva.

- Što tu trener može, jedino što mu je bilo preostalo je da uđe u igru. Probao je s jednom, pa s dvije, pa s tri špice. Ako igračima za utakmicu s Karlovcem treba trener, onda neka se zamisle - brani šef struke Ivica Šurjak iskusnog Reju.

No poznavajući Šurjaka, baš to što ga brani moglo bi značiti suprotno.

- Ne, ne. Rejin status nije upitan - tvrdi Šurjak. Međutim dva su poraza iza Reje, Šibenik i Karlovac teški su porazi. Posebno jer se čini da Reja gubi konce. Jer, kako objasniti razbijanje obrane koja pet utakmica nije primila gol (utakmica sa Šibenikom), pa postavljanje Brazilca Paraibe, koji je nedavno bio operiran, u vrh napada, izmišljanje Marijana Buljata...

Reja s igračima igra toplo-hladno, šalje ih u drugu momčad, pa vraća u prvu. Jednu igraš, drugu nisi ni blizu njegovih planova (slučaj Vukušić). A malo je objašnjenja. Usto, Reja ne radi ništa na afirmaciji mladih igrača, tu pritom ne mislimo na Oremuša i Maloču koji su već treću sezonu prvotimci.

A trener bi morao dati odgovore na pitanje zbog čega Anas Sharbini, koji je doveden kao prvo zvijezda, nije ni blizu izdanja zbog kojih je doveden. Jedino opravdanje ima u tome da s momčadi nije bio od početka sezone. Ali, i ono je sve tanje...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije