Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme curi

Šurjak: Marka Livaju pokušat ćemo zadržati na sve načine

'10.02.2010., Sinj - Prijateljska nogometna utakmica Junak-Hajduk. Prva Hajdukova utakmica nakon odlaska trenera Edoarda Reje. Ekipu Hajduka vodili su Josko Spanjic i Igor Tudor. Livaja, strijelac za
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
16.05.2010.
u 08:50

Hajduk je izbjegavanjem sastanka s mendžerom Pastorellom kupio vrijeme. Pa sada bijeli imaju deset dana da privole mladca

Stigao je Federico Pastorello, našao se sa Svagušom, pa je sastanak odgođen za deset dana. Pa se nisu našli, nego se čuli telefonom. Pa ovo, pa ono... Informacije oko odlaska talentiranog 16-godišnjeg Marka Livaje u milanski Inter vrte se iz minute u minutu. Menadžer Pastorello, koji je preuzeo brigu o Livaji, stvarno je bio u Splitu, ali nije se našao s Joškom Svagušom. A par sati prije nego što je Pastorello stigao u Split, na razgovoru s Hajdukovim šefom struke Ivicom Šurjakom bio je Franko Bogdan, čovjek koji je blizak obitelji Livaja i koji ga je u stvari otkrio.

– Razgovarao sam s Bogdanom, tražimo načine da zadržimo Livaju u Hajduku, pa sam i njega zamolio za pomoć u tom smjeru. Ponudili smo Livaji trogodišnji ugovor, želimo ga u Hajduku – rekao je Šurjak.

A sastanak Pastorella, koji će zastupati Livajine i Interove interese, trebao bi se zbiti 24. svibnja.

– Ne znam za detalje, ali mi ne gledamo blagonaklono na sastanak. Livaja ima stipendijski ugovor s Hajdukom, nudimo mu profesionalni i ne bismo ga pustiti u Inter. Svim načinima borit ćemo se da ga zadržimo – rekao je Šurjak.

Očito je Hajduk izbjegavanjem sastanka s Pastorellom želio kupiti vrijeme, sada bijeli imaju deset dana za privoljavanje Livaje da s Hajdukom potpiše profesionalni ugovor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije