Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIGER WOODS

Suprugu je prevario sa 60 žena. Bivša djevojka tuži ga za 30 milijuna dolara zbog zlostavljanja

FILE PHOTO: U.S. Open
MIKE SEGAR/REUTERS
09.03.2023.
u 10:40

Najpoznatiji svjetski golfer opet proživljava burne životne trenutke, bivša djevojka od njega traži enorman novac

Ponajbolji golfer svih vremena Tiger Woods kao da je magnet za razne skandale, nakon briljantne karijere vodi život koji nije nimalo uzoran, a suočava se i sa sudskim tužbama. Slavnog golfera je njegova bivša djevojka Erica Herman optužila za zlostavljanje u vezi te ga tužila putem suda nakon gadnog prekida šestogodišnje veze. Woods se našao u središtu afere nakon što je bivšu suprugu Elin, majku svoje dvoje djece, prevario preko stotinu puta s više od 60 žena.

Afera je otkrivena kada je jedna od prostitutki koje su spavale s Tigerom cijelu priču prodala medijima, a onda su istupile i druge njegove ljubavnice. Afera je bila tolikih razmjera da je Tiger izgubio brojne sponzorske ugovore poput Nikea, a žena ga je odmah napustila, život mu je bio u potpunom raspadu. 

Jedno vrijeme se činilo da mu je krenulo na bolje, bio je u vezi sa poznatom skijašicom Lindsey Vonn,  a onda je šest godina ljubio Ericu Herman,  s kojom će se čini se povlačiti po sudu. Naime, ona je sada tužila Woodsa i rekla kako ju je natjerao da na početku karijere potpiše Ugovor o povjerljivosti podataka, a kasnije ju je zlostavljao. Zbog proživljenih trauma traži odštetu u vrijednosti 30 milijuna dolara.

Isto tako, navodno joj je ukrao 40 tisuća dolara, Daily Mail piše da ju je izbacio iz raskošne vile na Floridi koja vrijedi oko 40 milijuna dolara. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
11:49 09.03.2023.

On pokvaren a ovih 60 pošteno?

DU
Deleted user
11:13 09.03.2023.

Ma nema do Amerike, mozes svakoga tuziti. Jedva cekam da Monika Lewinsky tuzi Clinota jer je progutala dlaku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije