Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE

Supruga Güizi zabranila odlazak iz Fenera

Foto: wikipedia.org
import
26.10.2008.
u 13:25

Nuria Bermudez, menadžerica i supruga Daniela Güize, obavijestila je javnost da njen klijent i muž neće tako skoro otići iz Fenerbahçea. Španjolski reprezentativac Daniel Güiza na udaru je navijača i medija zajedno s cjelokupom momčadi Fenerbahçea, jer je popularni istanbulski klub ove godine startao najgore u zadnjih 30 godina.

No, prije će trener Luis Aragones dobiti otkaz nego što će Güiza napustiti klub koji ga plaća 250.000 eura mjesečno i s kojim ga ugovor veže do 2012. Tako je objavila Nuria Bermudez, nekad striptizeta, danas ugledna nogometna menadžerica, čiji je klijent baš Guiza.

- Nema nikakvih izgleda da odemo iz Istanbula. Dani ima četverogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, a nismo dobili nikakvu ponudu od drugih klubova - rekla je Nuria, čije je zanimljivo obnaženo obličje predstavljeno javnosti na stranicama brojnih revija.

Što se tiče nepovoljnih medijskih komentara na račun igara njenog muža, Nuria se ogradila:

- Ne čitamo turske novine, jer ih ne razumijemo.

I bolje im je da ne razumiju turski, jer je Fenerbahçe donedavna zaostajao 10 bodova za Beşiktaşem, a već je otpisan i u Ligi prvaka. Ako se znade da je Güiza najskuplji stranac koji je ikad stigao u Tursku, nije teško pogoditi na čiji su račun pisane najzajedljivije kritike.

Inače, Nuria je osebujna žena koja je naga pozirala za novine i pritom izjavila da ju "nijedan muškarac prije nije vidio golu" jer je jako stidljiva te je prije seksa uvijek tražila da se zagase svjetla!

Naravno da joj nitko nije povjerovao, no i takva izmišljotina samo je digla dodatnu prašinu oko nje. S Güizom ima jedno dijete, a na putu je bilo i drugo. Nažalost, ljetos je doživjela spontani pobačaj, kad je bila u drugom mjesecu trudnoće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije