Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak sukoba

Šupraha prijavio Vučevića HNS-u i traži njegovo isključenje iz nogometa

Alojzije Šupraha
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
16.10.2015.
u 21:48

Šupraha se poziva na slučaj iz 2008. godine kada je Vučević zbog sukoba sa susjedom osuđen na dva mjeseca uvjetno s rokom kušnje od godinu dana...

Alojzije Šupraha prijavio je Gorana Vučevića discpilincima HNS-a i traži njegovo isključivanje iz nogometne organizacije, javlja Dalmatinski portal

Iz krovne kuće nogometa zatraženo je već Vučevićevo očitovanje, a predsjednik NS Županije splitsko-dalmatinske prijavio je da takva osoba ne bi smjela raditi u nogometu.

Šupraha se poziva na slučaj iz 2008. godine kada je Vučević zbog sukoba sa susjedom osuđen na dva mjeseca uvjetno s rokom kušnje od godinu dana, te tvrdi da kao takav ne može biti na mjestu sportskog direktora Hajduka.

Kako Dalmatinski portal neslužbeno doznaje, Šupraha se poziva na kodeks.

Inače, Šupraha je bio nepravomoćno osuđen na sedam dana zatvora uz rok kušnje od šest mjeseci zbog napada na Marina Brbića nakon utakmice juniora u Dugopolju.

>>Šupraha zbog napada na Brbića kažnjen s 27.000 kuna

Komentara 13

PA
pappmisi
10:56 17.10.2015.

Torcida uzela sebi za pravo da samo ona govori ISTINU svi ostali Lazovi, torcida jedina za sta je PRAVDA , ostali ne, torcida jedina zna u Hrvatskoj koji je pravi put, ostali Ne, torcida jedina zna !!!!!!??????????

TI
Tinča123
07:52 17.10.2015.

Burić je odgajan u Europi i jedini je što vrijedi u Hajduku. Torcida je samoubojstvo.Digli ste Hrvatsku protiv sebe. Uništili ste sve klubove u Splitu. Mamiću, Šukeru, HNS, sucima, Bandiću, Zagrebu ne možete ništa! Uzalud vam trud trubači.

DU
Deleted user
22:39 16.10.2015.

Hahahahahahajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije