Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTSMOUTH

Sun: Igrači su krivi za Adamsovu smjenu

10.02.2009.
u 11:30

Prema pisanju londonskog dnevnika The Suna, vlasnik Portsmoutha Alexandre Gaydamak navodno nije imao namjeru smijeniti Tonyja Adamsa s mjesta trenera, ali su ga na to potaknuli sami igrači.

Portsmouth je protiv Liverpoola na Fratton Parku u subotnjoj utakmici 25. kola Premiershipa vodio dvaput, ali je na kraju poražen 3:2. Pod Adamsovim vodstvom momčad nije pobijedila u devet posljednjih prvenstvenih utakmica, a 42-godišnji je trener uspio osvojiti sva tri boda samo u četiri od 22 utakmice otkad je na klupi. To je prouzročilo veliko srozavanje na ljestvici sa sedmog na 16. mjesto, samo bod iznad zone ispadanja.

- Gajdamak nije mogao zadržati Adamsa jednom kada je čuo što igrači misle o njemu. Menadžer nije imao kontrolu nad svlačionicom i to je glavni razlog njegove smjene - rekao je izvor blizak klubu s Fratton Parka.

- Ako je Portsmouth dva puta vodio protiv Liverpoola, igrači su od Adamsa očekivali podršku i smjernice kako ga zadržati. Ali to nisu dobili. Uostalom i Adamsov stav poslije utakmica u svlačionici nikada nije bio kakav treba biti. On bi rekao: “Nije važno dečki. Dali ste sve od sebe”. Ali to nije dovoljno.

- Menadžer treba usmjeriti momčad i biti pravi vođa, netko za koga su igrači spremni učiniti sve na terenu. Adams je možda bio vođa kao igrač Arsenala, ali to kao menadžer Portsmoutha nije bio.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije