Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVERTIRA DERBIJA

Sukob policije i navijača prošao uz 14 mrtvih i najmanje 20 ozlijeđenih!

egipat
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.02.2015.
u 20:11

Zamalek i ENPPI, dvoboj prvoplasiranog i drugoplasiranog, dugo se čekao u Egiptu jer razlika na tablici je samo tri boda.

Egipatska policija silom je pokušala zaustaviti navijače uđu na stadion u Kairu i gledaju nogometni derbi, što je dovelo do sukoba u kojem je 14 osoba poginulo, a dvadesetak ih je ranjeno, javljaju svjetski mediji.

Zamalek i ENPPI, dvoboj prvoplasiranog i drugoplasiranog, dugo se čekao jer razlika na tablici je samo tri boda. I zbog sigurnosnih razloga organizatori nisu dopustili da stadion bude pun. Naravno da je zbog toga došlo do nezadovoljstva, no nije se očekivalo baš toliko nasilja.

Jer, sve se proširilo van okolice stadiona te nastavilo ulicama Kaira, zbog čega policija više nije birala sredstva pa je gumenim mecima, suzavcem i (prekomjernom) uporabom sile sve zaustavila. Nažalost, vjeruje se da na ovome neće stati.

>> Navijači sa zabranama kamionom srušili ogradu i na silu ušli na stadion!

Komentara 4

KV
kvatrić
10:46 09.02.2015.

Izgleda da je Mamić počeo investirati u Egiptu i kupio Zamalek. Pa sada u Kairu kao i u Zagrebu želi prazan stadion.

DU
Deleted user
07:12 09.02.2015.

nista cudno,koliko vrijedi zivot u toj i slicnim drzavama ?

GM
Gusta magla
00:42 09.02.2015.

Ocito i oni imaju svog Bernardica i SDP,posto ovakvo bezrazlozno ludilo navijaca samo oni mogu izazvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije