Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Suknova petarda za visoku pobjedu nad SAD-om (15:8)

19.07.2014., Budimpesta, Madjarska - Europsko prvenstvo u vaterpolu, skupina B, Hrvatska - Srbija. Sandro Sukno.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Daniel Kasap/Pixsell
16.02.2015.
u 00:30

Izabranici Ivice Tucka prvi su dan bili bolji od Kanađana, u drugom su susretu izgubili od Mađara, a u subotu su pobijedili reprezentaciju SAD-a

Hrvatska vaterpolska reprezentacija završila je nastup na Volvo kupu u Budimpešti na 2. mjestu (iza Mađarske) s dvije pobjede i porazom. Izabranici Ivice Tucka prvi su dan bili bolji od Kanađana, u drugom su susretu izgubili od Mađara, a u subotu su pobijedili reprezentaciju SAD-a kojoj je izbornik Dejan Udovičić, i to sa 15:8 (5:1, 3:3, 4:2, 3:2). Najbolji s pet golova bio je Sukno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije