Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao iznenađen
Povratak na članak

Šuker progovorio o nedolasku Rakitića i savjetovao Dalića kako to riješiti

- Posebno mi je drago zbog Petkovića - kazao je predsjendik HNS-a.

Komentari 8

DU
Deleted user
19:45 08.09.2019.

Nemate ništ drugo pred sutrašnju utakmicu nego polemiku o Rakitiću? Čovjek je odlučio kako je odlučio. Ima svoje razloge za to. Ima svoje mišljenje i svoj stav - a pogotovo važno poštuje i tuđa mišljenja bez da neistomišljeniku zabrani govoriti.. Takav je Rakitić. A sad - sutra se igra jedna važna utakmica.

VL
ER
EroK
23:41 08.09.2019.

Neprijed Vatreni!

VL
DU
Deleted user
21:58 08.09.2019.

Pa šta ste se toliko svezali Rakitića.Čovjek nije riješio sve oko nastavka karijere,očito ga to dekoncetrira i pošten je bio i nije došao ako nije 100% spreman. Šta će ti igrač koji nije 100% u utakmici i fizički i psihički a treba dati priliku i mladima da se dokažu i ispalo je odlično. pustite njega i izbornika da to riješe šta non stop kuhate oko repke.

VL
LE
let3
09:13 09.09.2019.

Ne vidim nikakav problem sa Rakitićem.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:10 09.09.2019.

Pa, ako cemo iskreno, Rakitic vec odavno nije sretan sa svojim statusom ne samo u hrvatskoj reprezentaciji nego i u Hrvatskoj opcenito! Sjecam se jos od finala Lige sampiona izmedju Barcelone i Juventusa u Berlinu 2015. godine, smetalo mu je i zalio se po novinama zato sto tamo nije bilo hrvatskih novinara... da mu pjevaju slavopojke! Pa su procurile i vijesti kako je nesretan zato sto nikad nije bio proglasen nogometasem ili sportasem godine u Hrvatskoj. A vec je otkazivao neke nastupe za Hrvatsku zbog u najmanju ruku dubioznih razloga. Po meni, ponasa se kao neka "prima donna" kojoj stalno treba titrati jajca da bi se njegovo velicanstvo pojavilo na utakmici! Heeej momak, spusti se na zemlju i kazi da li zelis igrati za Hrvatsku ili ne zelis?! Dobar si igrac ali daleko od toga da si nezamjenjiv! Ili igraj ili otkaci! Ako se Dalic mogao zahvaliti na uslugama Kalinicu i Duji Caleti-Caru onda moze i Rakiticu. Ne vidim razloga zasto bi Rakitic imao neki poseban status i tretman u reprezentaciji, ja mislim da on mnogo vise treba reprezentaciju nego reprezentacija njega. Dalic bi trebao ostati dosljedan i zahvaliti se Rakiticu na uslugama. Hrvatska ima dovoljno mladih igraca koji jedva cekaju na priliku...

VL
KI
kikac5
12:57 09.09.2019.

Mislim da je Rakitić jako puno dao za reprezentaciju, nije korektno pljuvati po njemu, nek' čovjek riješi svoju situaciju a na dobrobit i njega i reprezentacije za koju još može puno dati. Pustite ga na miru.

VL
DU
Deleted user
20:16 08.09.2019.

Treba ovu postavu od petka pustiti da se uigra i razigra.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:31 08.09.2019.

Diplomatski Šukerov komentar...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.