Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska U-17

Šuker posjetio 'mini vatrene': Ovog ćete se uvijek sjećati

Igor Štimac, Davor Šuker, Alen Bokšić, Igor Tudor (1)
Marko Mrkonjić/Pixsell
03.05.2013.
u 10:07

Igrajte utakmicu po utakmicu, nemojte se opterećivati da morate biti prvi ili drugi

Delegacija HNS-a na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je u Sv. Martinu na Muri hrvatsku U-17 reprezentaciju koju očekuje nastup na Europskom prvenstvu.

– Uvijek ću se sjećati Čilea i natjecanja na kojima sam nastupao kao mlad igrač, bez obzira na sve kasnije dane u Realu, Arsenalu ili drugim klubovima. Morate biti ponosni na ovakve trenutke i promicati hrvatsku državu, s ponosom nositi dres selekcije koja je četvrta na svijetu – rekao je Šuker i nastavio:

– Garantiram vam da ćete se sjećati ovih dana, ovih druženja, ovih priprema, nakon što završite igračku karijeru. Bit ću u nedjelju s vama protiv Italije u Slovačkoj, ovo Europsko prvenstvo važno je i za HNS i za hrvatski nogomet. Svi smo ponosni na vas, ovo je veliko natjecanje i za vas pojedinačno, ali i za hrvatski nogomet.

Hrvatska EP otvara utakmicom protiv Italije u nedjelju u 17.30 sati. Mnogi nas vide kao jedne od favorita natjecanja, ali Šuker je kadetima odlučio smanjiti pritisak.

– Siguran sam da će za neke od vas jednoga dana biti mjesta i u A selekciji. Igrajte utakmicu po utakmicu, nemojte se opterećivati da morate biti prvi ili drugi. Nitko 1998. nije mislio da ćemo mi biti treći, ali važno je da u svaku utakmicu uđete s pravim razmišljanjem da svakoga možete pobijediti. Slušajte savjete izbornika, uđite na utakmice na pravi način, dajte svoj maksimum i pokažite raskošan talent, nitko vam onda ništa ne možete zamjeriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije