Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje će on biti?

Šuker Platiniju obećao gradnju nacionalnog stadiona za Euro

Platini (1)
Dubrovački Dnevnik
19.09.2013.
u 12:33

Postojao je plan da bude na Kajzerici, ali se od te ideje, barem zasad, odustalo

U Dubrovniku je vrlo zanimljivo ovih dana. Tamo se održava Uefin kongres na kojem se nalaze visoki dužnosnici krovne europske nogometne organizacije. Tako je, i prije nego što je Uefa to službeno objavila, procurila informacija da se Hrvatska kandidirala za domaćinstvo Europskog prvenstva 2020. godine.

No, nije to sve. Kako piše Slobodna Dalmacija, predsjednik HNS-a Davor Šuker predsjedniku Uefe Michelu Platiniju najavio je da će Hrvatska graditi nacionalni stadion.

Tu je informaciju navodno potvrdio i ministar Željko Jovanović. No, ono što se još uvijek ne zna jest gdje će biti taj stadion. Postojao je plan da bude na Kajzerici, ali se od te ideje, barem zasad, odustalo. Ne zna se ni u kojem gradu će biti, ali dodajmo da se gradonačelnik Splita Ivo Baldasar samo nasmijao na konstataciju da bi to moglo biti u Splitu.

>>Hrvatska se kandidirala za domaćinstvo Eura 2020.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije