Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je predsjednik HNS-a?

Šuker nije u Londonu, nego u Marićevoj vili na Karibima? Marić: Nema govora!

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
27.11.2014.
u 11:34

"Iz dobro obaviještenih izvora, bliskih HNS-ovoj vrhušci, doznali smo, naime, da se Davor Šuker sada odmara na Turksu i Caicosu, karipskom otočju pod britanskom zastavom"

Davor Šuker otputovao je u četvrtak na poziv Uefe. U svakodnevnom smo kontaktu. Ima službene obveze u Komisiji za profesionalni nogomet, nalazi se u Bangkoku – kazao je na konferenciji za novinare u utorak Damir Vrbanović, ali uspostavilo se da to nije točno. Kao prvo, Šuker nije mogao otputovati u četvrtak jer se u petak susreo sa švedskim veleposlanikom Schmidtom u Zagrebu pa su u HNS-u promijenili priču i kazali da je u Londonu.

No, Slobodna Dalmacija tvrdi da nije ni tamo.

"Iz dobro obaviještenih izvora, bliskih HNS-ovoj vrhušci, doznali smo, naime, da se Davor Šuker sada odmara na Turksu i Caicosu, karipskom otočju pod britanskom zastavom, i to u vili čiji je vlasnik Zlatko Marić", piše Slobodna Dalmacija kojoj  je Marić to demantirao:

– Nemam pojma tko se sada u mojoj vili na Karibima nalazi, no nema govora o tome da je to Davor Šuker.

Bilo kako bilo, i dalje se svi igraju igrice "Gdje je Šuker?"

Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Fifa potvrdila da Šuker nije u Bangkoku! HNS: Predsjednik je u Londonu!

>>Mamić je saznao kakav mu skorojević vodi Savez, zato Šukera treba smijeniti!

Komentara 42

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:38 27.11.2014.

Pa bilo je jasno da je Šuker na egzotičnoj lokaciji čim su novinari dobili informaciju od HNS-a da je "predsjedik na poslovnom putu i da će se vratiti za petnaestak dana". Koji to poslovni put traje 15-ak dana? Dogovaranje prijateljskih utakmica sigurno ne, sudjelovanje na sastanku nekog odbora FIFA-e sigurno ne...

FL
flatline
11:55 27.11.2014.

Davor Šuker ja kao kapetan Coste Concordie prvi napustio brod. Pljuc.

Avatar rothmans
rothmans
12:45 27.11.2014.

pokrenimo facebook grupu "gdje je Davor"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije