Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ina sponzor HNS-a

Šuker: Nadam se da će se lošije igre 'repke' naplatiti u Beogradu

HNS, Davor Šuker, INA (1)
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
Autor
Ante Buškulić
29.08.2013.
u 11:27

- Najveća je ipak financijska šteta, Dinamo je izgubio 12 milijuna eura, koliko je trebalo stići u Hrvatsku

Hrvatski nogometni savez danas je potpisao vrijedan sponzorski ugovor, naftna kompanija Ina postala je generalni sponzor.

- Ina brine o hrvatskom sportu već duže vrijeme. Mi smo jedna od najvećih tvrtki u Hrvatskoj i svijetu pa nam je drago da i surađujemo s takvom reprezentacijom - rekao je čelni čovjek Ine Zoltan Adott, a nadovezao se predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Ina ima najbolje pogonsko gorivo, tako i naši igrači igraju na takav pogon. Nadam se i uvjeren sam da ćemo zajedno i na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Okrenuo se Šuker zatim i na nogometne teme, točnije na Dinamovo ispadanje od Austrije.

- Nakon ždrijeba i ja sam mislio da je dobar ždrijeb,  da ćemo proći. Možda je bilo i malo podcjenjivanja, ali što je, tu je. Najveća je ipak financijska šteta, Dinamo je izgubio 12 milijuna eura, koliko je trebalo stići u Hrvatsku. Dio tog novca trebali su dobiti i Osijek i svi drugi klubovi, da ne pričam koliko bi to njima značilo.

Osvrnuo se zatim na predstojeću utakmicu protiv Srbije.

- Velika utakmica je pred nama, mi možemo dobiti i sve tri utakmice do kraja, ali treba se pripremiti i na opciju da bismo mogli otići u doigravanje. Ne treba paničariti,  na taj način smo se već dvaput plasirali na SP. Protiv Lihtenštajna to nije bilo idealno, ali nije to ni kiks. Zato i postoje prijateljske utakmice da bi se isprobavali novi igrači. Nadam se da će se slabije igre protiv Škotske i Lihtenštajna naplatiti u Beogradu.

Nije htio komentirati Mamićevu izjavu da hrvatski treneri nemaju pojma, ali je komentirao Rebićev transfer u Fiorentinu.

- To je potvrda da se u HNS-u, ali i općenito u hrvatskim klubovima, dobro radi s djecom, akademije rade odličan posao.

>>Šuker potvrdio: Istina, bio sam u USKOK-u, ali sve ostalo je laž

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije