Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANA PODRŠKA

Šuker, Jelavić i Petrić bodrit će boksače na mečevima u Londonu

Hrgović Sep
Dražen Brajdić
04.02.2013.
u 11:21

Hrgovića i Sepa očekuje nastup za kazahstanske Astana Arlanse u dvoboju Svjetske boksačke serije protiv domaćih British Lionheartsa

Dvojica najboljih hrvatskih boksača Hrvoje Sep i Filip Hrgović otputovali su danas (ponedjeljak) u pratnji trenera Leonarda Pijetraja u London, gdje ih u četvrtak (7. veljače 2013.) očekuje nastup za kazahstanske Astana Arlanse u dvoboju Svjetske boksačke serije (WSB) protiv domaćih British Lionheartsa. Hrvoje i Filip su, baš kao i njihova momčad Astana, neporaženi ove sezone u WSB-u.

Dvoboji u londonskom York Hallu počinju u 21:00 po hrvatskom vremenu, a možete ih pratiti u izravnom prijenosu na specijaliziranom borilačkom kanalu Fight Channelu ili na youtube kanalu Svjetske boksačke serije.

Mečevima WSB-a u Londonu nazočiti i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, te hrvatski nogometni reprezentativci Mladen Petrić i Nikica Jelavić.

Ključne riječi

Komentara 1

XB
Xerbo Berbom
08:59 05.02.2013.

Ha, ionako Astana ovaj meč gazi 5:0 s pol snage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije