Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale velikana

Šuker: Jelavić bi mogao zabijati 20 golova po sezoni

jelavić
PA/Pixsell
27.04.2012.
u 16:37

- Nikica je pravi golgeter i dobar čovjek. Uvjeren sam da će napraviti velike stvari u klubu

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije Davor Šuker dao je intervju za Evertonovu stranicu, a tema je, naravno, bio Nikica Jelavić.

- Jelavić je pravi golgeter i dobar čovjek. Uvjeren sam da će napraviti velike stvari u klubu. Samopouzdanje cijele momčadi raste kada igrači znaju da imaju strijelca koji će stalno zabijati. Minimum za pravog centarfora je 20 pogodaka u sezoni i to je ono što svaki predsjednik i trener očekuju kada dovode napadača. Upravo zato sam uvjeren da je Jelavić prava osoba za Everton jer mislim da je sposoban sljedeće sezone postići dvadesetak golova.

Osvrnuo se Šuker i na utakmicu protiv Manchestera.

- Nisam je gledao, ali sam vidio akcije i golove. Nikica je bio odličan, vidim da obožava Premiership i da se odlično snalazi. Nadam se da će takav biti i na EP-u. Jelavić je pravi radnik i pred njim je lijepa budućnost.

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tariza
19:41 27.04.2012.

Davore priznaj da si pitanja dobio par dana prije.

OB
-obrisani-
20:11 27.04.2012.

Nikica je ljudina .Samo neka ne bude ozlijeda. Mislim da bi bio idealan sa Duduom u napadu i veznom redu ,Rakitic,Modric Sammir i Kranjcar iza sebe.

NE
neispravnokorisnickoime
00:08 28.04.2012.

rakitic perisic modric u stenjem redu jelavic i olic u napadu sammir za sankom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije