Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATINI ŽELI SPORTAŠE

Šuker je blizu Izvršnog odbora Uefe: Pogledajte tko su mu protukandidati

Davor Šuker
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
28.01.2015.
u 12:06

Platini je rekao kako želi što više bivših velikih nogometaša u odboru, a Šuker jedini na ovom popisu može više od "dva na nozi".

HNS-ov predsjednik Davor Šuker trebao bi 24. ožujka biti izabran u Izvršni odbor Uefe. Bivši vatreni bit će među 12 imena koja konkuriraju za sedam "stolica" u Uefinu IO-u. Platini je rekao kako želi što više bivših velikih nogometaša u odboru, a Šuker jedini na ovom popisu može više od "dva na nozi", piše Goal.com.

Fernando Gomes (Portugal) – nekoć je bio predsjednik košarkaškog saveza Portugala, a i sam je igrao košarku. Rodio se u Portu i stručnjak je za marketing i financije.

Peter Gillieron (Švicarska) – dobio je posao u nogometnom savezu Švicarske 1993. godine, a dotad je radio kao šef pravne službe švicarske unije sireva. Švicarski Damir Vrbanović, ali Platini želi bivše sportaše, a ne odvjetnike.

Grigori Surkis (Ukrajina) – priča se da se večer uoči kobne noći u Cardiffu, kad je hrvatsko-mađarska kandidatura za Euro 2012. doživjela potpuni debakl, Surkis prijateljima pohvalio kako je upravo osigurao Europsko prvenstvo.

Sandor Csanyi (Mađarska) – najbogatiji čovjek u Mađarskoj prvi je čovjek OTP banke, jedne od najvećih financijskih grupacija u srednjoj i istočnoj Europi.

Yngve Hallen (Norveška) – bio je zamjenik gradonačelnika grada Sondaija i predsjednik nogometnog kluba iz tog grada. Po zanimanju je učitelj, no radio je kao novinar za dva norveška lista.

>> Čitavi popis pogledajte na portalu Goal.com

>> Uefa potvrdila: Davor Šuker kandidat za člana Izvršnog odbora

Komentara 4

AM
amky1
12:38 28.01.2015.

Al će se UEFA usrećiti. Jedino pozitivno je što će im on pomoći shvatiti zašto je HNS takav kakav je.

DI
Diners
14:19 28.01.2015.

uvukao se Davor Platiniu u anus!

FU
fullmark
14:38 28.01.2015.

Ajoj, što su se usrećili. Nek ide, samo da ga ne gledam, slušam, vidim, čujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije