Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO VS. BALE
Povratak na članak

Suigrači u klubu, ali ustvari se mrze

– Igra Wales protiv Portugala, a ne Ronaldo protiv Balea – poručio je Velšanin.

Komentari 4

MI
MikiPrdekana
11:12 05.07.2016.

Ronaldo je pickica, dok je Bale gospodin i veliki igrac

VL
HR
hrvatin
02:30 06.07.2016.

Izbornik Walesa se sigurno najeo ludih gljiva.Kaze da su ronaldo i bale dva najbolja svjetska igraca!? A gdje bi on smjestio malog vanzemaljca Messija koji bi trebao dobivati zlatnu loptu svake godine dokle god igra.

VL
SE
sempreromanisti
18:08 06.07.2016.

Ronaldo i Gareth nemogu u istu recenicu Bale ludilo kako igra a opet tako prizeman,skroman podreden kolektivu ne opterecen osobnih dosezima i uspjesima rekordima a s druge strane susta suprotnost tako da CR vs GB GB always wins hands down i jedva cekam tekmu da ih Wales razbije i posalje ih doma jer nisu nikako zasluzili biti tu gdje jesu dok Wales igrom,strascu,borbenoscu i svime onime sto Portugalu nedostaje zasluzuje krunu ovog Eura i zato veceras.... CYMRU AM BYTH

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.