Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO

Sudački ekspert potvrdio da je Istra oštećena: 'Hajduk se nema pravo žaliti, a bio je penal i na Kaliniću'

Screenshoot HRT
18.09.2022.
u 21:09

Poznati stručnjak za suđenje analizirao je predstavu novog sudačkog talenta.

Hajduk i Istra odigrali su 2:2 na Poljudu uz veliko razočaranje domaće publike koja je svoje igrače 'počastila' salvom zvižduka. 

Sudački ekspert Marijo Strahonja je u emisiji 'Stadion' analizirao izvedbu mladog Patrika Kolarića te utvrdio da je napravio veliku pogrešku kod dva nedosuđena kaznena udarca. 

Mladom Čakovčaninu nije pomogla ni VAR soba koja se morala oglasiti u slučaju Nikole Kalinića.

- Potpuno je jasno. Devet od deset sudaca bi u ovoj situaciji odmah pokazalo na bijelu točku, a onda bi se u toj 10. VAR trebao javiti. Kalinić je došao prvi do lopte, igrač Istre ga je sapleo i to je apsolutno prekršaj za kazneni udarac. VAR soba se morala javiti - jasan je bio bivši međunarodni sudac.

Ipak, Strahonja smatra kako se Hajduka nema pravo buniti jer je i Istra zakinuta za penal u šestoj minuti nadoknade, kada je Krovinović srušio Antovskog.

- Napadač je došao ispred igrača, kontrolirao loptu, a onda dolazi saplitanje koje je narušilo koordinaciju pokretaja. Ovo Kolarić nije mogao sam vidjeti. Ja bih se usudio reći da je i ovo kazneni udarac. - kaže Strahonja koji smatra kako je pred mladim Kolarićem svjetla budućnost jer inače nema ovakvih pogrešaka. 

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
21:27 18.09.2022.

oštećen, a situacije gdje drugi klubovi oštećeni, vrlo važno..... kme kme kme.... imate 90 minuta da pobjedite a samo na jednu situaciju kmečite.... da odigrate kak spada onda sporne situacije ne bi bile važne.... manje se bacat u šesnaestercu, više igrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije