Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epilog derbija

Sudačka komisija: Bebek mora u drugu ligu

Dinamo, Hajduk, derbi, Vrsaljko, Bebek (1)
Tino Jurić/PIxsell
19.03.2013.
u 18:29

Zbog lošeg suđenja u derbiju naš sudac s Fifinom značkom Ivan Bebek morat će u drugu ligu

Nakon posljednjeg derbija Hajduka i Dinama na Poljudu, uprava Hajduka oštro je kritizirala suca Ivana Bebeka iz Rijeke. Ovoga puta čini se s pravom. Naime, sudačka komisija analizirala je suđenje u dosadašnjem tijeku proljetnog dijela MAXtv Prve HNL. Uglavnom su svi suci dobili prolaznu ocjenu, osim dvojce. Jedan od njih je, naravno, Ivan Bebek, koji je sudio spomenuti derbi. Podsjetimo, Bebek pri vodstvu Dinama 2:1 nije sudio jedanaesterac za Hajduk i čisti crveni karton Šimi Vrsaljku, koji je evidentno rukom zaustavio pogodak Tina Sušića za izjednačenje rezultata.

Sudačka komisija, prema naputku UEFA-ine sudačke konvencije i pravilnika o određivanju nogometnih sudaca i kontrolora suđenja, Bebeka je prebacila u niži rang natjecanja, odnosno u 2. HNL. Osim Bebeka kažnjeni su Marin Vidulin iz Kanfanara i pomoćni sudac Ivica Modrić iz Zagreba. Uz derbi, loše je bilo suđenje i na utakmicama Rijeka – Cibalia iz 21. kola te Zadar – Hajduk iz 24. kola.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amaravic
19:06 19.03.2013.

nadam se da češ tamo i ostati bebek. ne zato što neznaš, već zato što se bojiš. znamo koga. znamo tko te spremio na hlađenje nakon penala calella.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije