Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalj

Sudac zakinuo i Real? Nije im dosudio jedanaesterac

Rafael (1)
Screenshot youtube
06.03.2013.
u 16:11

Brazilac Rafael loptu je rukom izbio s gol linije, nakon što je pucao Higuain

I dalje se vuku repovi sa sinoćnje uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Manchestera i Reala, a najviše se spominje turski sudac Cunyet Cakir. I dok Englezi rigaju vatru zbog, prema njima prestrogog crvenog kartona Naniju, na vidjelo je izašao još jedan detalj sa spomenute utakmice. Španjolci su izvukli snimku koja dokazuje da je sudac zakinuo i madridski Real, točnije da nije dosudio jedanaesterac kada je Brazilac Rafael loptu rukom izbio s gol linije.

Pogledajte video pa prosudite sami je li sudac pogriješio i na štetu Reala.

>>>\'Cakir se urotio protiv Uniteda jer inače ima Engleze na piku!\'

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
16:31 06.03.2013.

Vrsaljkova škola.....e Šime-Šime....pardon Rafo-Rafo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije