Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruka Agüera

Sudac oštetio Hrvatsku, je li trebao poništiti gol Argentine?

Argentina
Foto: Screenshot
1/2
12.11.2014.
u 23:25

Tko zna što bi se dogodilo da ga sudac nije priznao, ali to sad ne možemo promijeniti. A vi pogledajte video pa sami procijenite je li sudac pomogao Argentini...

Hrvatska reprezentacija izgubila je od Argentine 1:2, ali je odigrala vrlo dobru utakmicu. Kovačevi igrači odlično su se nosili s viceprvacima svijeta, vodili na poluvremenu, ali ih je početkom nastavka presjekao pogodak Ansaldija. No, upravo taj gol sudac nije trebao priznati jer na putu prema golu lopta je udarila Agüera u ruku i promijenila smjer te prevarila Kalinića, ali prosvjedi naših nisu urodili plodom.

– Meni je izgledalo kao da ga je pogodila u ruku, a on kaže da ga je pogodila u rame, rekao je Vrsaljko.

Tko zna što bi se dogodilo da ga sudac nije priznao, ali to sad ne možemo promijeniti. A vi pogledajte video pa sami procijenite je li sudac pomogao Argentini pa nam u anketi na dnu članka recite svoje mišljenje...

>>Hrvatska namučila viceprvaka svijeta i minimalno izgubila od Messija i društva

>>Grafički prikaz utakmice Hrvatska - Argentina

Komentara 39

MA
Mar...anac
00:32 13.11.2014.

Igranje rukom samo slijepac nije mogao vidjeti . Da je kojim slucajem u argentiskom sesnajstercu bio onakav "prekrsaj " siguran sam da jedanajsterac nebi bio dosudjen. Zaista sramotno, a sto drugo i ocekivati od Engleza.

DR
drazenzg
00:32 13.11.2014.

kakva ruka????U koljeno ga je udarila..pitajte suca..

VD
Vojo Dodevski
03:07 13.11.2014.

Ma uzor mu je Maradonba! I majci che lagati da je bilo rame!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije