Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIB-OSI 2:1 U samo tri minute riješena utakmica

Sudac odlukama ljutio domaćine

24.05.2009.
u 19:05

Iako se prije nedjeljnog susreta na Šubićevcu govorilo da se Osječani u Šibenik idu kupati u moru, otpočetka su obje ekipe dale do znanja da im je stalo do pobjede i grčevito su se borile za peto mjesto u poretku Prve hrvatske nogometne lige.

Sparna 33 stupnja
Već u prvih nekoliko minuta pokazalo se da je prvoligaš s Drave došao preteći Šibenik u poretku i uslijedilo je kupanje, ali ne u moru, već u znoju, s obzirom na sparna 33 stupnja nedjeljnog poslijepodneva.

Već u drugoj minuti loptu dodanu iz slobodnog udarca Knežević je lansirao prema mreži Šibenčana, ali vratar Blažević spremno ju je dočekao. Minutu poslije opet je Knežević napao jednako opasno, ali je lopta otišla previsoko.

U petoj minuti loptu dodanu iz kornera Smoje je spremio u mrežu iza Gorana Blaževića, ali radost Osječana trajala je svega koju sekundu - sudac je svirao prekršaj u napadu i pogodak je poništen.

Nakon početnog mirovanja i procjenjivanja protivnika, Šibenčani su se brzo snašli i uslijedile su prilike.

U 11. minuti Zec se probio do gola i zapucao. Lopta je prošla 30 centimetara od lijeve vratnice Ivana Vargića. Već u 14. minuti, nakon prekršaja nad Husmanijem, Elez dodaje visoku loptu Rodiću koji je glavom sprema u gol.

Dvije minute poslije, Husmanijevu dugu loptu izvan šesnaesterca vratar Osječana dočekuje glavom, ali na tlu ju je dočekao Zec i spremio je u nebranjenu mrežu. No slavlje Šibenčana nije dugo trajalo.

Vratnica Celiščaka
U 19. minuti Miličević je spremno glavom dočekao loptu koju mu je Knežević dodao iz kornera i zatresao mrežu iza Blaževića. Do kraja utakmice Šibenik i Osijek izmjenjivali su više ili manje izgledne napade, uz puno uvažavanje protivnika.

Jedna od šansi koju bi trebalo zabilježiti jest ona što ju je Celiščak u 72. minuti, nakon što je Luiz sapleo noge Kwediju i time zaradio drugi žuti karton, pokušao realizirati iz slobodnog udarca. Lopta je udarila u vratnicu te je, umjesto zgoditka, zaslužio tek pljesak Funcuta s tribina.

Iako su slavili sa 2:1, i igrači i navijači Šibenika često su prosvjedovali kod suca Alena Gereka zbog loših procjena.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije