Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPREPASTIO

Sudac navijao protiv Uniteda?! Pogledajte nevjerojatnu reakciju Deana

Mike Dean
Foto: PA/Pixsell
1/2
06.01.2014.
u 09:35

U jednoj akciji nogometaši Swanseaja su izgubili loptu, a sudac Dean reagirao je vrlo emotivno te razočarano odmahnuo glavom.

Nogometaši Manchester Uniteda porazom 1:2 na Old Traffordu od Swanseaja od FA Cupa su se oprostili već u trećem kolu. Ipak, priča dana s te utakmice je sudac Mike Dean koji se vrlo emotivno reagirao u jednom situaciji.

Naime, u jednoj akciji nogometaši Swanseaja su izgubili loptu, a sudac Dean reagirao je vrlo emotivno te razočarano odmahnuo glavom. Postavlja se pitanje čemu takva reakcija glavnog suca utakmice, ne voli li United ili je posrijedi ipak nešto drugo, uskoro će saznati.

>> Novi šok za United: Swansea ih na Old Traffordu izbacio iz FA Cupa

Komentara 4

MA
Markoc
10:42 06.01.2014.

čovjeku se nije dalo sada opet trčat nazad, zato je tako reagiro.

MI
Mingan
14:17 06.01.2014.

Ma jednostavno voli nogomet i uživio se u utakmicu. Pa što !? Ima puno sudaca koji sude bez ikakvih vidljivih emocija a upitno je njihovo poštenje i ljubav prema ovom sportu.

VK
vječni krojf
11:53 07.01.2014.

Gospodine Majdak,ako dobro pogledate snimku sudac je pustio prednost ali je faulirani igrac poslije izgubio loptu i zato je sudac onako glavom napravio gestu koja se bi kod nas savim drugacije tumacila.Zato je nas nogomet u zapecku a i drzava jer sve gledamo negativno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije