Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO 'STARI KLJUN'

Sućut obitelji Kljaić u povodu smrti velikog Velimira Kljaića

Velimir Kljaić (1)
Foto: VL
1/8
12.08.2010.
u 11:43

Nakon dugačke borbe s rakom pluća, u četvrtak ujutro, u 65. godini života preminuo je legendarni rukometni stručnjak Velimir Kljaić, rođen 10. veljače 1946. godine u Šibeniku.

Povodom smrti Velimira Kljaića, rukometnog stručnjaka, trenera i izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije koja je na OI u Atlanti 1996. godine osvojila zlatnu olimpijsku medalju, član MOO-a u Hrvatskoj Antun Vrdoljak, predsjednik i glavni tajnik HOO-a, Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su obitelji Kljaić i Hrvatskome rukometnom savezu telegram sućuti:

„Na Olimpijskim igrama 1996. godine, pod maestralnim vodstvom Velimira, hrvatski rukometaši ostvarili su dugo sanjani san. Po prvi put od osamostaljenja Hrvatske osvojena je zlatna medalja, prvi put se na OI čula hrvatska himna. Povijesni je to trenutak hrvatskog sporta, trenutak ponosa i neizmjerne sreće. Velimir je svojim znanjem i iskustvom, ali i osobnošću, ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj rukometnoj obitelji, ali i hrvatskom sportu uopće kojem je nesebično davao cijelog sebe. Zauvijek će ostati u našim srcima i mislima. U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, izražavamo duboke izraze sućuti.“

Ključne riječi

Komentara 21

MA
Majur
12:41 12.08.2010.

Velikan hrvatskoga sporta je otisao....hvala mu za sve ucinjeno i za sve lijepe trenutke koje nam je pruzio,pogotovo sa prvom zlatnom medaljom i slusanjem nase himne.....pocivaj u miru legendo i iskrena sucut obitelji.

CE
CLINT EASTWOOD
21:58 12.08.2010.

zbog repke koju si vodio 1996,počeo sam pratiti rukomet.HVALA!!!!POČIVAO U MIRU BOŽJEM.

KA
Kakma
14:43 12.08.2010.

Hvala ti za sve i pocivao u miru u svom Sibeniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije