Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razljutio navijače

Sucu O'Learyju koji je oštetio BiH prijetili su smrću

Peter O'Leary
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.06.2014.
u 12:18

U svakom slučaju, sudac im baš i nije ostao u najboljem sjećanju, igrači su na njega sasuli verbalnu paljbu, a navijači su pokrenuli online peticiju u kojoj od Fife traže da se spomenutog suca otpusti

Sudac s Novog zelanda Peter o'Leary oštetio je BiH u susretu s Nigerijom, nije priznao regularan pogodak Edina Džeke, a naši susjedi uvjereni su da je kod gola Nigerije Emenike napravio prekršaj nad Spahićem. U svakom slučaju, sudac im baš i nije ostao u najboljem sjećanju, igrači su na njega sasuli verbalnu paljbu, a navijači su pokrenuli online peticiju u kojoj od Fife traže da se spomenutog suca otpusti.

No, neki od njih su i pretjerali, barem tako tvrdi portal Nzherald.co.nz. Naime, prema njihovoj priči, uredništvo njihove redakcije nazvao je jedan navijač i prijetio da će ubiti suca O'Learyja.

Detalje ove prijetnje urednici portala su proslijedili policiji u novozelandskom gradu Whangarei, a cijeli slučaj je pod istragom.

>>Nigerija pobijedila BiH 1:0, sudac teško oštetio 'zmajeve'

>>Džeko: Sudac je sramota, on bi trebao ići kući

Komentara 4

LE
lebar
13:46 24.06.2014.

i ti budi sudac danas

AM
alberta.mutti.5
13:20 24.06.2014.

Sepp Blatter je bio nazocan utakmici. Sepp Blatter optuzen tisucu puta za korupciju i primanje mita. Cim sam ga vidjela znala sam da ce Bosna izgubiti.

UN
unbekant
16:25 24.06.2014.

Gdje su ona dobra stara vremena,kad su na cjeloj tekmi bila samo tri sudca,bez ikavih drugi glumpavi pomagala,i 95% su tekme regularno i korektno zavrsavale,jer sudce ni je mogao nitko "kupiti"kao danas,danas se podmiciju 90%sudaca,zalosno bogami………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije