Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NBA LIGI

Suci će odluke donositi pregledom video-snimke

Sudac
Reuters
03.10.2009.
u 09:24

Vlasnici košarkaških klubova koji se natječu u NBA ligi dozvolili su proširenu uporabu video-snimke kojom bi sucima bio olakšan posao za vrijeme utakmica.

Od početka nadolazeće sezone, 27. listopada, sucima će biti dopušten pregled zapisa snimljenog materijala, te će im na taj način biti olakšana odluka pri ključnim loptama na isteku vremena.

Također, suci će u posljednje dvije minute osnovnog dijela utakmice i njenog produžetka smjeti konzultirati video-snimku te na taj način donijeti odluku u situacijama kada je nejasno igrač kojega kluba je posljednji dodirnuo loptu prije no što je ona završila izvan granica terena.

Dodajmo da je u jedinoj predsezonskoj utakmici s petka na subotu u NBA ligi odigrana tek jedna utakmica.

U Indianapolisu su Chicago Bullsi bili bolji od Indiana Pacersa 104-95. Sjajan je u redovima Bullsa bio rookie Taj Gibson s 19 poena i devet skokova, prvi izbor drafta prošle sezone Derrick Rose dodao je 17, a Salmons i Deng svaki po 15 koševa. Danny Granger je ubacio 27 u 26 minuta igre za Indianu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije