Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transferi vratara

Subašiću stiže konkurencija, a Lopez sve dogovorio s Milanom

maarten stekelenburg
Foto: Press Association/PIXSELL
09.08.2014.
u 14:00

Bivši vratar Ajaxa, Rome i Fulhama vrlo je blizu potpisa za Monaco

Sve je izvjesnije da će se Danijel Subašić u novoj sezoni Le Championnata za mjesto na golu Monaca boriti s Nizozemcem Maartenom Stekelenburgom, prenosi Goal.

Nizozemac bi nakon samo godinu trebao napustiti Fulham, međutim još nije sigurno hoće li u Monaco stići na posudbu ili će klub iz Kneževine otkupiti njegov ugovor i nakon toga s njim potpisati trogodišnji ugovor.

To znači da je Monaco odustao od Sergija Romera, koji je prošle godine u klubu bio na posudbi iz Sampdorije.

Stekelenburg je karijeru započeo u Ajaxu, odakle je 2011. godine otišao u Romu. Na početku prošle sezone potpisao je za Fulham, međutim s klupom je ispao iz Premier lige.

A dolaskom Keylora Navas u Real, bilo je jasno da Iker Casillas ili Diego Lopez moraju napustiti klub. Tu je ključnu ulogu odigrao pomoćni trener 'kraljeva' Fernando Hierro, koji se zalagao za ostanak legendarnog kapetana u klubu, pa je novu sredinu morao pronaći Diego Lopez.

Foto: NordPhoto/PIXSELL

Željeli su Španjolca klubovi s Otoka, Monaco, međutim on će karijeru nastaviti u Italiji, u redovima Milana.

Diego Lopez dogovorio je četverogodišnji ugovor s talijanskim velikanom, a ugovor bi trebao biti potpisan u ponedjeljak nakon liječničkog pregleda, prenosi Goal.

A da je transfer blizu realizacije potvrdio je i potpredsjednik 'rossonera' Adriano Galliani.

"Diego Lopez je 99.9% novi igrač Milana."

>>Pletikosin nasljednik Subašić: Neću jedinicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije