Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJE

Subašić u šest utakmica zaradio dodatnih 20 tisuća eura

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
24.03.2012.
u 19:16

Vlasnici Monaca darežljiviji su po pitanju premija nego bogati katarski vlasnici PSG-a

Francuski list Le Parisien objavio je zgodan podatak o premijama u njihovom nogometu. Naime, igrači Monaca koji se natječu u drugoj ligi, zarađuju veće premije od vodeće momčadi elitne lige PSG-a.

Klub iz Kneževine našeg Danijela Subašića, iako se bori za opstanak u drugoligaškom društvu, svojim igračima za pobjedu daje po pet tisuća eura. Katarski vlasnici pariškog kluba za pobjedu svojim igračima dijele po četiri tisuće eura.

Monaco, iako tek 16. na ljestvici, dva mjesta i četiri boda od zone ispadanja, u posljednjih šest kola osvojili su 14 bodova, s četiri pobjede i dva remija, a svaki igrač dodatno je zaradio 20 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije