Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa sastavom

Subašić ozlijedio koljeno

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
03.10.2010.
u 09:56

U dvoboju protiv Karlovca Poklepović ne može računati na Anasa Sharbinija zbog kartona te već dulje vrijeme ozlijeđenog Srđana Andrića.

A na posljednjem treningu ustanovljeno je da je ozljeda koljena Danijela Subašića, koju je zaradio u dvoboju s Anderlechtom, teže naravi i prvi vratar sjedit će na klupi.

Poklepović će po svoj prilici promijeniti sustav igre, zaigrat će u sustavu 4-4-2 (romb u sredini terena) što znači da na klupu ide Tomasov. Igrat će Radošević - Maloča, Vejić, J. Buljat, Strinić - Bulku, Brkljača, M. Ljubičić, Ibričić - Vukušić, Čop.

Komentara 1

SD
satan da shumsky
12:58 03.10.2010.

što je i drugi golman srbin?...sad će ga bilić pozvat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije