Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL SUBAŠIĆ

Subašić: Lijepo zvuči da nisam primio gol 506 minuta

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
04.10.2009.
u 10:17

Kao što su se TV reporteri s Kantride i sa Šubićevca u svojim javljanjima natjecali i međusobno obavještavali tko je trenutačno vratar s najduljim nizom bez primljenog pogotka u HNL-u, tako se natječu Hajdukov vratar Danijel Subašić i Cibalijin Marijan Antolović.

 Obojica su posljednji pogodak primili u petom kolu, još tamo u kolovozu kad su Hajduk i Cibalia poraženi od Rijeke i Lokomotive sa po 2:0.

U maloj prednosti je Antolović, njegova mreža se posljednji put zatresla u 16. minuti susreta 5. kola, a Subašićeva mreža zatresla se osamnaest minuta poslije kad je Riječanin Fernandez, u 34. minuti, drugi put zabio s bijele točke. Dakle, Antolovićev niz bez primljenog pogotka iznosi 524 minute, a Subašićev niz je 506 minuta. Zanimljivu borbu vode njih dvojica. S tim da Subašić ima utješnu brojku. Posljednji pogodak iz igre primio je u 4. kolu kad ga je u Poljudu, u 22. minuti svladao Miroslav Šarić iz Intera. U Rijeci je primio oba pogotka iz jedanaesteraca, što bi značilo da je posljednji put iz igre svladan prije 608 minuta.

- Dobro zvuče te brojke, ali već puno puta sam kazao da nisam opterećen. Odmah potpisujem da na svakoj utakmici primimo pogodak, ali da na kraju pobjedimo - smije se Subašić.

Ipak, htjeli vi to ili ne, traje utrka s Antolovićem.

- On je odličan mladi vratar, nadolazi jedna nova garnitura - kratko će Subašić.

Vratar bijelih jedan je od detonatora Hajdukova bodovonog niza. Evo, i u Rijeci, u dvoboju s Istrom spašavao je svoju momčad.

- Umjesto da utakmicu odlučimo već u prvom dijelu kad smo poveli, ali i propustili nekoliko dobrih prigoda, uvukla se nervoza. Srećom, izvukli smo se. Važno je da smo ušli u niz odličnih rezultata, u posljednjih pet utakmica osvojili smo 13 bodova i polako krećemo prema samom vrhu. Tamo gdje nam je i mjesto - rekao je Subašić kojem je sada lakše nego na startu sezone kad je Hajduk glavinjao.

- Uh, najradije se i ne sjećam tih dana. Posložile su se neke negativne stvari, ali važno je da se vraćamo.

Čeka vas reprezentacija...

- Vjerujem u pobjedu nad Kazahstanom. Ali i u to da Engleska neće biti pobijeđena u Ukrajini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije