Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Subašić ide na operaciju koljena

'Hajduk Split goalkeeper Danijel Subasic dives for the ball during their Europa League Group G soccer match against Zenit St Petersburg in Croatia\'s Adriatic port of Split November 4, 2010.     REUTE
'NIKOLA SOLIC'
23.11.2010.
u 17:33

Reprezentativnom je vrataru polusezona zbog ozljede završena

S koljenom Danijela Subašića nije dobro, i treći je put punktirano, ali oteklina ne splašnjava.

– Kada se probudio, koljeno je opet bilo natečeno, neće na travnjak do daljega – kazao je nakon jutarnjeg treninga trener Hajdukovih vratara Tonči Gabrić.

Jednomjesečna stanka

Dok je prva momčad trenirala, Subašić je bio na terapiji. Pričekat će još dan-dva, ali sve je izglednije da je izgubljen za posljednje četiri utakmice ove sezone.

– Subašić će po svoj prilici na operaciju, na čišćenje. Nije to težak zahvat, ali iziskuje jednomjesečnu stanku. Ode li uskoro na operaciju, bit će spreman za početak proljetnih priprema – izvijestio je Hajdukov liječnik dr. Jurica Rakić.

Izostanak reprezentativnog vratara u bitnim utakmicama u kojima se Hajduk bori za proljeće u Europskoj ligi veliki je udarac ambicijama splitskih bijelih.

– Još se nadam, ali sve je izvjesnije da moram ići na operaciju. Teško mi je, kako mi ne bi bilo teško budem li morao propustiti tako važne utakmice – kazao je Subašić.

Već se dogovorio s dr. Fabijanom Čukeljom koji će ga operirati. A Hajduk će na Osijek, AEK, Šibenik i Anderlecht s Radoševićem i Kalinićem.

Stanje u Poljudu je loše, utrka s Dinamom je izgubljena, čak i službeni komentator, klupski glasnogovornik Nikica Vukašin, u svojoj kolumni to priznaje. Ostavio je tek mrvicu nade, što valjda mora po službenoj dužnosti.

Uskoro i novčane kazne

Vodstvo kluba predvođeno predsjednikom Joškom Svagušom ogorčeno je na igrače. Omogućilo im je putovanja na visokoj nozi, na daleka gostovanja bijeli idu poput najvećih momčadi, čarterskim letom, a uzvratili su im slabim igrama.

Zato će Svaguša okrenuti ploču, putovanje u Pulu bilo je posljednje na koje je Hajduk putovao zrakoplovom. Od sada će im prijevozno sredstvo biti autobus, a večerat će na nekoj od benzinskih crpki.

Očito se ne pišu baš ugodni dani Hajdukovim profesionalcima. Samo je pitanje trenutka kad će biti i novčano kažnjeni za ono što pokazuju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije