Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Pletikosu

Subašić: Falcao je trenirao s nama, ali čini mi se da ne može na SP

Danijel Subašić
Foto: Reuters (Ilustracija)
27.05.2014.
u 15:45

- Ma, neka Plete, on je ikona reprezentacije. On je broj jedan, a ja sam tu, čekam svoju prigodu. Naši odnosi su odlični, mi smo prijatelji, nije mi teško biti iza njega

Danijel Subašić uvijek je dobre volje, vratar Monaca u reprezentaciji ima status pričuve. Pletikosa je neprikosnoven.

- Ma, neka Plete, on je ikona reprezentacije. On je broj jedan, a ja sam tu, čekam svoju prigodu. Naši odnosi su odlični, mi smo prijatelji, nije mi teško biti iza njega - kazao je Subašić.

Iza njega je odlična sezona u Monacu. Drugo mjesto u prvenstvu Francuske, PSG je ipak puno jači. Kroz cijelu sezonu se provlačilo kako Monaco traži vratara, ali Subašić je stalno branio, bio ispred prvog vratara Argentine Romera.

- Nisam se puno opterećivao napisima, ma nisam obraćao pažnju na to. Najvažnije je da sam u Monacu dobio prigodu, sezona je bila dobra, osigurali smo Ligu prvaka - rekao je Subašić.

Tko zna što bi bilo da se Radamel Falcao nije ozlijedio. Propustio je cijeli drugi dio sezone. Ima li Subašić svježe vijesti, hoće li Falcao nastupiti na Svjetskom prvenstvu? Kolumbija se moli za njegovo koljeno.

- Nije se dobro osjećao, ali trenirao je s nama posljednje treninge. Čini mi se da još uvijek ne može - kaže Subašić.

Ali, zato mogu Zadrani. Brojna je kolonija u reprezentaciji, uz Subašića su tu još Modrić i Vrsaljko. Pravi klan s Kalerage.

- Neka nas, ha, ha... Drago mi je zbog Lukine Lige prvaka. Mi stižemo iz iste škole nogometa, koju je vodio pokojni Tomislav Bašić - zaključio je Subašić.

>>Niko Kranjčar je moj miljenik, ali Kovač ima prave zamjene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije