Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativni vratar

Subašić: Dinamov jedanaesterac me nasmijao, onda se čudimo što nitko ne prati HNL

Danijel Subašić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
15.02.2016.
u 19:48

– Moram priznati da ne pratim redovito izbor momčadi kola, i ne sjećam se jesam li ikada bio dva puta zaredom izabran. U svakom slučaju, lijepo je naći se ponovno u biranom društvu.

Jedanaesterac koji je jučer dosuđen za Dinamo, a iz kojeg je Hodžić zabio gol za pobjedu protiv Zagreba, jedna je od glavnih tema danas. Raspravlja se o tome je li dosuđen prestrogo ili nije, a s tim u vezi oglasio se i Danijel Subašić, hrvatski reprezentativni vratar. On je na svome Twitteru objavio snimku sporne situacije i napisao:

"Onda se čudimo da nitko ne gleda HNL. Baš čudno."

Hrvatski vratar komentirao je slučaj i u razgovoru za Goal.com.

– Nasmijao sam se kad sam vidio penal i zato sam to i napisao. Nema se tu nešto posebno dodati i komentirati. Svi sve znamo, a čudimo se zašto nema ljudi na tribinama. Jedno vuče drugo...

Subašić brani u odličnoj formi, dvaput zaredom je u momčadi kola francuske lige.

– Moram priznati da ne pratim redovito izbor momčadi kola i ne sjećam se jesam li ikada bio dva puta zaredom izabran. U svakom slučaju, lijepo je naći se ponovno u biranom društvu.

A što je još rekao Danijel Subašić, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hoće li Dinamo odgovoriti? Rijeka prokomentirala jedanaesterac za modre!

Komentara 38

Avatar KolindaBrozTito
KolindaBrozTito
20:16 15.02.2016.

A gdje je Tonči Kukoč ? Zar ga je Subašić zamijenio ?

BU
budagigo
20:14 15.02.2016.

kako nitko ne prati hnl?pa ti ga subašiću pratiš,ja ga pratim,a vidi koliki se samo javljaju po medijima.znači prati se.a i penal je čist ko suza. idemo dalje,a vi cvilite i kmečite.

Avatar jebb
jebb
21:05 15.02.2016.

A sto ocekivati od onih koji su prosli Hajdukovu skolu? Udri po sucima... Nece se oglasiti kad sudjenje ide u Hajdukovu korist, a nije da se ne dogadja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije