Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva golčina!

Suba je bio nemoćan: Pogledajte kako ga je Falcao 'izbušio'

falcao
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
13.08.2014.
u 14:30

Navijače Monaca zasigurno će obradovati snimke s treninga koje govore o tome kako će Kolumbijac uskoro biti onaj stari.

Radamel Falcao još nije potpuno spreman za najveće napore. A iako je igrao od 59. minute za Monaco u šokantnom domaćem porazu protiv Lorienta (1:2) u prvom kolu francuskog prvenstva te postigao i pogodak s bijele točke, vidjelo se koliko klubu iz kneževine nedostaje njegov puni učinak.

No, navijače Monaca zasigurno će obradovati snimke s treninga koje govore o tome kako će Kolumbijac uskoro biti onaj stari. Posebno je bio dojmljiv udarac i pogodak za kojeg hrvatski vratar Danijel Subašić jednostavno nije imao rješenja te je ostao ukopan dok je lopta rasparala mrežu.

Potez Falcaa možete pogledati u videu.

>>Subašiću stiže konkurencija, a Lopez sve dogovorio s Milanom

Komentara 1

BE
belicro
15:06 13.08.2014.

j...ni monaco,falcao,subasic,francuska liga i ja koji sam ga igrao protiv lorienta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije