Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog ugriza

Suarezu prijeti 24 utakmica neigranja, pogledajte kako ga ismijavaju

suarez
Foto: Twitter
25.06.2014.
u 09:30

O incidentu na utakmici Italije i Urugvaja pokrenuta istraga.

Fifa je pokrenula istragu o incidentu na utakmici Italije i Urugvaja gdje je Luis Suarez nakon jednog duela ugrizao za lijevo rame Talijana Giorgija Chiellinija.

Suarezu, piše Guardian, prijeti do 24 utakmice zabrane igranja pa navijači Urugvaja strahuju nad sudbinom njihova najboljeg igrača. Fifa je urugvajskom nogometnom savezu dala rok do 17 sati po lokalnom vremenu da se izjasni o slučaju.

- Sudario sam se sa njegovim ramenom, ali nije se dogodili ništa, ne treba tome pridavati neki značaj - kazao je nakon utakmice Suarez.

Inače, Urugvajac je već dvaput ugrizao protivnike - Otmana Bakkala dok je još igrao za Ajax, a istu stvar je napravio na utakmici Liverpoola i Chelseaja prije godinu dana. Tada je ugrizao Branislava Ivanovića, zbog čega je dobio deset utakmica suspenzije.

Suarezov ugriz također je potaknuo mnoge da na Twitteru objave šaljive fotomontaže pa donosimo neke od njih.

>>Luis Suarez opet ugrizao!

Komentara 34

Avatar rondo
rondo
09:49 25.06.2014.

Treba mu staviti brnjicu prije tekme

AT
atHyperion
10:04 25.06.2014.

Ovo mu nije prvi put da to radi. Treba ga doživotno izbaciti iz sporta ili ga poslati na cjepljenje

Avatar žič
žič
10:05 25.06.2014.

treba masku ko hanibalu lekteru u filmu ,,kad jaganjci utihnu,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije