Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO SHVATIO

Suarez: Želim se promijeniti, potrebna mi je pomoć!

luis suarez
NI Syndication/Pixsell
24.04.2013.
u 12:15

Liverpoolov igrač čeka kaznu Saveza i ozbiljno razmišlja da zatraži stručnu pomoć

Liverpoolov "luđak" Luis Suarez, koji je svojim suludim divljačkim ugrizom Chelseajevog Branislava Ivanovića još jednom šokirao svijet, konačno je priznao - potebna mu je pomoć. Dok čeka kaznu od FA, a očekuje se desetak utakmica suspenzije, povjerio se predsjedniku Urugvajskog nogometnog saveza, Sebastianu Bauzi.

- Luis mi je reko da mi je žao zbog onoga što je učinio, shvaća svoju pogrešku i rekao mi je da se želi promijeniti. Spreman je potražiti i stručnu pomoć - rekao je Bauza.

Podsjetimo, Liverpool je već kaznio svog igrača sa 200 tisuća funti koje će biti uplaćene obiteljima tragedije Hillsborough.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije