Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Suarez uoči dvoboj s Parižanima: Ako postoji momčad koja može nadoknaditi 0:4, onda je to Barca

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.03.2017.
u 19:36

Igrat ćemo s puno rizika, ali mislim da smo u top formi te da možemo proći. Znam da većini ovo izgleda kao izgubljen slučaj, ali borit ćemo se do zadnje minute - kazao je trener Barcelone

Iako nitko u povijesti nije nadoknadio četiri gola zaostatka u nokaut fazi Lige prvaka, trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da stručni stožer, igrači i navijači vjeruju da je moguće ostvariti nemoguće.

- Očekujem da navijači stvore veličanstvenu atmosferu, bolju nego ikad dosad, i čvrsto vjerujem da možemo proći dalje. Igrat ćemo s puno rizika, ali mislim da smo u top formi te da možemo proći. Znam da većini ovo izgleda kao izgubljen slučaj, ali borit ćemo se do zadnje minute - kazao je trener Barcelone.

Paris Saint-Germain je u prvoj utakmici slavio sa 4:0, a uzvrat je u srijedu na Camp Nou.

- Moramo izjednačiti račune i pokazati ljudima kako izgleda prava Barcelona. Bit će teško, ali nije nemoguće. Ako u svijetu postoji momčad koja to može, onda je to sigurno Barca. Imamo kvalitetu i karakter da izađemo kao pobjednici - kazao je Barcelonin napadač Luis Suarez.

Španjolski mediji objavili su kako će trener Enrique odustati od uobičajenog sustava 4-3-3, te da će u uzvratu protiv PSG-a igrati u sustavu 3-4-3, a to znači na golu Ter Stegen, u obrani Piqué, Mascherano i Umtiti, vezni red će držati Sergio Busquets, Iniesta, Rakitić i Arda Turan, te u napadu Neymar, Luis Suárez i Messi.

>>Poruka Napolijevom treneru: Marzullo, zašto jednog tako jakoga igrača držiš u zamrzivaču?

>>Sarri: Rog je genijalan, protiv Reala bi mogao dobiti priliku

Komentara 4

GU
General_U
13:14 07.03.2017.

budite sretni ako pobijedite osramotili ste se u parizu.

PA
pavel1001
22:03 06.03.2017.

Barca prolazi dalje

UN
unbekant
06:00 07.03.2017.

Barcelona-PSG 0:2,i to u sred Barcelone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije