Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao zglob

Suarez izvan travnjaka najmanje 10 dana

Luis Suarez
Foto: Reuters/Pixsell
18.03.2019.
u 15:47

Njegov povratak na terene se očekuje na utakmici protiv Espanyola 30. ožujka.

Napadač Barcelone Luis Suarez pauzirat će dva tjedna zbog ozljede skočnog zgloba koju je zaradio na utakmici protiv Betisa (4:1), priopćio je katalonski klub. 

Urugvajski napadač neće moći igrati od 10 do 15 dana, a njegov povratak na terene se očekuje na utakmici protiv Espanyola 30. ožujka. Suarez bi trebao biti spreman za ogled španjolskog prvenstva protiv Atletico Madrida 6. travnja, kao i za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda 10. travnja na Old Traffordu.

Suarez će također propustiti utakmicu reprezentacije Urugvaja u petak protiv Uzbekistana na Kina Kupu. Suarez je u pobjedi Barcelone nad Betisom bio strijelac jednog gola, što je njegov 18. pogodak u Primeri ove sezone, a ut to je i asistirao od još jednog pogotka.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:14 18.03.2019.

Samo da Zeko ponovno ne grize 🐇

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije